Postavke privatnosti

BioNike

AKNET DERMO-CONTROL Krema za normalizaciju kvalitete sebuma

40 ml
SKU
C065560
15,75 €
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Proizvod trenutačno nije dostupan za kupnju na web shopu
Namjena
Lagana gel-kremasta tekstura lako se nanosi i dobro njeguje masnu kožu sklonu pojavi akne. Sadrži sastojke koji korigiraju uzročnike njihova nastanka, seboreju, pojačanu keratinizaciju i narušen balans normalne bakretijske flore kože. Krema ima nemasnu teksturu, brzo se upija i djeluje matificirajuće. Optimalna je za dnevnu primjenu i nema komedogeni učinak.
Aktivni sastojci
Krema sadrži cink, glikolnu kiselinu, šikimičnu kiselinu, bakuhiol i prebiotik. Cink i glikolna kiselina djeluju na smanjenje proizvodnje sebuma i formiranje komedona. Cink PCA djeluje na ublažavanje crvenila i nadražaja. Šikimična kiselina ima potvrđena antibakterijska i antifungalna svojstva, a osobito je važno antiseptičko djelovanje na bakterije odgovorne za pojavu akne. Prebiotički sastojak jača prirodne obrambene mehanizme kože i održava balans kožne mikrobiote. Bakuhiol ima antimikrobno i protuupalno djelovanje. Krema ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale, osbito na nikal.
Načini primjene
Nanijeti ujutro i / ili navečer na prethodno očišćenu kožu i lagano razmazati. Izbjegavati dodir sa sluznicom oka.
Kontraindikacije
Nema.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 30 EUR.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.