Postavke privatnosti

Embryolisse

Anti-age comfort mask

60 ml
SKU
C078405
26,25 €
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Namjena
Anti-aging maska za intenzivno zaglađivanje kože podiže i tonizira kožu, sužava pore i ostavlja ugodan osjećaj na koži.
Obnavljajući, hidracijski i hranjivi aktivni sastojci štite kožu od svakodnevnog stresa. U samo nekoliko minuta nakon primjene maske koži je vraćen mladenački izgled i blistavost. Redovitom primjenom koža postaje zategnutija, punija i blistava. Ten je ujednačen, a licu je vraćen mladenački sjaj.
Aktivni sastojci
Maslac kamelije s obnavljajućim i anti-aging svojstvima u sinergijskom je djelovanju sa shea maslacem, pčelinjim voskom i voskom suncokreta koji dodatno štite kožu od štetnih vanjskih utjecaja.
Hijaluronska kiselina u kombinaciji s 3 vitamina (A, E i F) daje koži punoću i obnavlja je. Glavni aktivni sastojci: hijaluronska kiselina, vitamini A, E i F, maslac kamelije, shea maslac, pčelinji vosak, vosak suncokreta i glicerol.
Sadrži 95 % sastojaka prirodnog podrijetla.
Načini primjene
Nanesite masku dvaput tjedno na čistu i suhu kožu lica i vrata. Ostavite da djeluje 10 do 15 minuta. Višak maske obrišite ili isperite. Možete je koristiti i kao noćnu masku.
Prikladna je za sve tipove kože, čak i za osjetljivu kožu. Podnošljivost je dermatološki ispitana.
Kontraindikacije
Nema.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 30 EUR.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.