Postavke privatnosti

Eucerin

Hyaluron-Filler hidratantni booster za noćnu njegu

50 ml
SKU
C078506
32,47 €
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Namjena
Hyaluron-Filler hidratantni booster za noćnu njegu, ultra lagane i osvježavajuće gelaste strukture pruža trenutačnu hidraciju, djeluje na fine linije i prve bore te aktivno regenerira kožu tijekom noći. Klinički i dermatološki dokazano daje izvrsne rezultate. Prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu. Za otporniju kožu koja izgleda svježe, zdravo I manje umorno.
Aktivni sastojci
Jedinstvena formula koja djeluje tijekom noći kombinira visokomolekularnu hijaluronsku kiselinu koja veže vlagu na površini kože i niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu koja prodire dublje u kožu gdje nastaju bore. Glicerin visoko hidrira kožu i značajno povećava vlažnost, proVitamin B5 tijekom noći aktivno regenerira i jača kožu, a vitamin E oslobađa kožu od oksidativnog stresa.
Načini primjene
Nanesite kao prvi korak vaše večernje rutine njege nježnim masiranjem na dobro očišćenu kožu. Ne koristiti u području oko očiju.
Kontraindikacije
Nema.

Besplatna dostava za narudžbe od minimalno 30 EUR.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.