Postavke privatnosti

Dietpharm

Sinusan inhalator

1,5 g
SKU
C003474
7,99 €
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Namjena
Inhalator posuda za inhaliranje je namijenjena kao pomoć pri inhalaciji.

Povijest uporabe eteričnih ulja seže daleko u povijest civilizacije. Već su drevne civilizacije poput Egipta, Kine, Indije, Perzije i Grčke poznavale mnoga umijeća korištenja eteričnih ulja.

Inhalator je vrlo djelotvoran način da se iskoriste te prednosti eteričnih ulja. Udisanje vodene pare s eteričnim uljima je učinkovitiji način inhalacije u kojoj se za razliku od difuzije u prostor, postiže veća koncentracija eteričnog ulja koja se direktno inhalira.
Načini primjene
U donji dio inhalatora (inhalacijske posude), stavi se 4 dl vruće vode i dodaju 2 do 3 kapi eteričnog ulja.

Posuda se stavi na ravnu podlogu, pokrije anatomskim nastavkom te se u sjedećem položaju kroz nos ili otvorena usta duboko udišu vodene pare s eteričnim uljima. Inhalacija traje oko 5 minuta.Kako s vremenom, zbog hlapljenja eteričnih ulja, učinak inhalacije postaje slabiji preporuča se postupak odmah ponoviti s novom vrućom vodom i 2 do 3 kapi eteričnih ulja.Postupak inhalacije se može ponoviti 2 do 3 puta na dan.Nakon inhaliranja poželjno je ostati u toploj prostoriji.Za inhalaciju koristiti samo prikladna eterična ulja u preporučenim dozama. U slučaju iritacije prekinuti uporabu.Prije i poslije uporabe inhalator treba oprati u toploj vodi i osušiti.
Kontraindikacije
Za inhalaciju koristiti samo prikladna eterična ulja u preporučenim dozama.
U slučaju iritacije prekinuti uporabu.

Besplatna dostava za narudžbe od minimalno 30 EUR.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.