Postavke privatnosti

Aboca

grinTuss Pediatric, sirup protiv kašlja za djecu

128 g
SKU
C069086
12,45 €
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Namjena
Namijenjen je liječenju kašlja, kako suhog tako i produktivnog, za odrasle i adolescente starije od 12 godina. Djeluje na suhi kašalj sprječavanjem iritacije sluznice i na produktivni kašalj pospješujući hidrataciju i iskašljavanje sluzi. Smiruje iritaciju i grebanje u grlu te štiti sluznicu.
Aktivni sastojci
Djelatne tvari: med*; molekularni kompleks smola, polisaharida i flavonoida iz grindelije*, trpuca* i smilja* (Poliresin®). Sirup je 100% prirodan, bez sintetičkih tvari, bez glutena te je prikladan za osobe s celijakijom.
Sadržaj polisaharida (molekularna masa >20.000 daltona) ≥ 20%
Ostali sastojci: šećer iz šećerne trske*; voda; eterična ulja: limuna
Načini primjene
Preporuča se uzimanje 10 ml (dvije dozirane žličice) dva do četri puta dnevno, uzimajući zadnju dozu prije spavanja. Potresti prije upotrebe. Nakon prvog otvaranja upotrijebiti proizvod u roku od tri mjeseca.
Kontraindikacije
Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više proizvoda. Čuvati na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline i izravne svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Rok valjanosti odnosi se na neotvoren i pravilno čuvan proizvod.

Besplatna dostava za narudžbe od minimalno 30 EUR.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.