Postavke privatnosti

Bioclin

Multi - Mam® komprese

12 komada
SKU
C008159
15,70 €
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Namjena
Podupire prirodni proces zacjeljivanja u slučaju oštećenih i bolnih bradavica tijekom dojenja. Djeluje umirujuće na bolne bradavice i odmah omogućava osjećaj ugodnosti i prestanak boli. Idealna je primjena kod žena koje doje. Gel je prirodnog podrijetla i sasvim bezopasan u slučaju gutanja. Primjena kompresa natopljenih gelom je jedinstvena i vrlo jednostavna.
Aktivni sastojci
Bio-aktivni gel sadržava 100% prirodne biljne sastojke: ekstrakt Aloe Barbadensis (75% bio aktivnih polisaharida), glicerin, xantan guma, kapril-glikol.
Načini primjene
Otvorite vanjsko zaštitno pakiranje i stavite gelom natopljenu stranu komprese na bradavicu i ostavite je na tom mjestu koliko želite, ali najmanje tijekom pet minuta. Postupak ponovite najmanje dva puta dnevno dok smetnje na bradavicama ne nestanu.
Kontraindikacije
Komprese su za jednokratnu uporabu. Ako je vanjsko pakiranje oštećeno ne smiju se upotrijebiti. Držati izvan dohvata i pogleda djece.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 30 EUR.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.