Farmacia preporučuje

Svjetski tjedan dojenja od 1. do 7. 8.

Svjetski tjedan dojenja svake se godine obilježava od 1. do 7. kolovoza s ciljem skretanja pažnje na važnost i dobrobiti dojenja za zdravlje djeteta i majke.

Pročitaj više

Ljetni popusti na Farmacia lokacijama

I u kolovozu vam donosimo puno, puno zanimljivih popusta - i ovaj put vrijede samo na Farmacia lokacijama (ne i u web shopu).

Pročitaj više

Važnost željeza za organizam

Željezo je element u tragovima. Važno je za mnoge tjelesne funkcije. Problemi s opskrbom željezom mogu se karakterizirati kao bljedilo, umor i icrpljenost. Željezo je za prijenos kisika tjelesnim stanicama jedno od najvažnijih sastojaka krvi. Neophodno je za izgradnju krvi i proizvodnju energije u stanicama.

Pročitaj više

SOS ljekarna - pripremite se za ljetovanje bez brige!

Jedna od radosti planiranja ljetovanja je i pakiranje putne torbe. U putnu torbu uzimate količinu garderobe ovisno o broju dana koje ćete provesti na ljetovanju. A tu si i mnoge druge nezaobilazne stvari: od osobnih dokumenata i rekvizita za plažu pa sve do gadgeta. No, jeste li na popis pakiranja stavili SOS ljekarnu?

Pročitaj više
Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.