Postavke privatnosti

Farmacia on the go

Farmacia on the go rujan 2022.

Jesen je uvijek prilika za popravak životnih navika uz dozu blagonaklonosti prema sebi. Čitajući teme koje smo nominirali još prije ljeta kao pripremu za jesenski broj teško je napisati uvodnik koji će sažeti što vas sve očekuje.

Pročitaj više

Farmacia on the go ožujak 2022.

Baš kako u uvodniku piše Željka Suvajac Pichler, ponosni smo što baš u ovom mjesecu slavimo tri godine od izlaska prvog broja našeg časopisa i što smo vam, nadamo se, uspjeli usaditi zdrave navike i rutine te vas potaknuli na promišljanje o pozitivnim promjenama koje uvijek kreću od nas samih.

Pročitaj više

Farmacia on the go prosinac 2021.

Zahvaljujući svakodnevnoj komunikaciji s pacijentima i krajnjim klijentima ali i našim farmaceutima u ovom broju pokušali smo sublimirati odgovore na pitanja koja ste nam često postavljali, što za recepturom što putem online platformi. Više doznajte u uvodniku Željke Suvajac Pichler i u temama broja.

Pročitaj više
Farmacia on the go listopad 2021.

Farmacia on the go listopad 2021.

O još jednoj pandemijskoj jeseni, koja nam je poslužila kao okvir za nove teme još jednog izdanja Farmacia on the go, te o izazovima što nam ih opet donosi, u uvodniku časopisa piše Martina Šepetavc, mag. pharm. i voditeljica Edukacijskog centra Farmacia

Pročitaj više
Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.