Postavke privatnosti

Farmacia on the go

Farmacia on the go prosinac 2022.

Završetak zimskog broja časopisa pomalo me zatekao jer sam se upitala kako je proletjela ova godina, piše u uvodniku novog broja Farmacia on the go Željka Suvajac Pichler, marketing managerica u Farmaciji.

Pročitaj više

Farmacia on the go rujan 2022.

Jesen je uvijek prilika za popravak životnih navika uz dozu blagonaklonosti prema sebi. Čitajući teme koje smo nominirali još prije ljeta kao pripremu za jesenski broj teško je napisati uvodnik koji će sažeti što vas sve očekuje.

Pročitaj više

Farmacia on the go ožujak 2022.

Baš kako u uvodniku piše Željka Suvajac Pichler, ponosni smo što baš u ovom mjesecu slavimo tri godine od izlaska prvog broja našeg časopisa i što smo vam, nadamo se, uspjeli usaditi zdrave navike i rutine te vas potaknuli na promišljanje o pozitivnim promjenama koje uvijek kreću od nas samih.

Pročitaj više

Farmacia on the go prosinac 2021.

Zahvaljujući svakodnevnoj komunikaciji s pacijentima i krajnjim klijentima ali i našim farmaceutima u ovom broju pokušali smo sublimirati odgovore na pitanja koja ste nam često postavljali, što za recepturom što putem online platformi. Više doznajte u uvodniku Željke Suvajac Pichler i u temama broja.

Pročitaj više
Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.