Postavke privatnosti

Kreni! Sportski blog

Odmor od rutine vježbanja: zamka ili potreba?

Trebamo li stati s vježbanjem za vrijeme odmora ili je to nepovratna karta u pad forme i uloženog truda? Što se pritom događa s našim organizmom i kakva će stanka naštetiti formi, a koja neće utjecati na nju? Piše: magistra farmacije i voditeljica projekta Sportsko savjetovalište Ljerka Jurić Karoli s IOC Diploma in Sports nutrition.

Pročitaj više

Snaga i izdržljivost - put do vrhunskih rezultata

Miljana Pavković, mag. cin., kraljica je snage i body buildinga, a Silvia Šimunović vladarica brzih i ultra maratonskih pruga. Iza obje su brojni vrhunski sportski rezultati. Otkrile su nam kako su u tome uspjele, kako je svaki dan živjeti sa sportom te što ih motivira i pokreće i dalje. S njima je razgovarala magistra farmacije i voditeljica projekta Sportsko savjetovalište Ljerka Jurić Karoli s IOC Diploma in Sports nutrition.

Pročitaj više

Farmacia na 3. Festivalu zdravlja

Farmacia je i ove godine bila partner sad već tradicionalnog Festivala zdravlja. Treći po redu Festival zdravlja održan je proteklog vikenda u zagrebačkom Maksimiru, a posjetitelji su imali priliku čuti brojna predavanja, besplatne radionice i savjetovanja s farmaceutima, liječnicima, nutricionistima, fitness trenerima... te dobiti vrijedne poklon pakete.

Pročitaj više

Život počinje u četrdesetoj

Vjerovanje da život počinje u 40. godini nije mit jer je nova studija otkrila da je upravo to vrijeme kada većina ljudi obično postiže ono za čim je težila. Iako dobar život počinje kada uđemo u četrdesete, zdravlje i kondiciju moramo učinimo svojim saveznikom, a ne protivnikom.

Pročitaj više
Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.