Kreni! Sportski blog

Farmacia na 3. Festivalu zdravlja

Farmacia je i ove godine bila partner sad već tradicionalnog Festivala zdravlja. Treći po redu Festival zdravlja održan je proteklog vikenda u zagrebačkom Maksimiru, a posjetitelji su imali priliku čuti brojna predavanja, besplatne radionice i savjetovanja s farmaceutima, liječnicima, nutricionistima, fitness trenerima... te dobiti vrijedne poklon pakete.

Pročitaj više

Život počinje u četrdesetoj

Vjerovanje da život počinje u 40. godini nije mit jer je nova studija otkrila da je upravo to vrijeme kada većina ljudi obično postiže ono za čim je težila. Iako dobar život počinje kada uđemo u četrdesete, zdravlje i kondiciju moramo učinimo svojim saveznikom, a ne protivnikom.

Pročitaj više

Joga - ravnoteža za um i tijelo

Joga broji milijune pobornika i praktikanata diljem planeta i danas postoji nebrojeno mnogo tehnika i praksi. O dobrobitima joge naša suradnica Tina Lončar razgovarala je sa Sandrom Petrom Pintarić, voditeljicom Kuće Dharma joge, te s prof. na Kineziološkom fakultetu Goranom Markovićem.

Pročitaj više

Sportom i znanjem do zdravlja: 10 godina Farmacia Sportskog savjetovališta

Želja za dodatnim informacijama i potrebom dodatnog znanja farmaceutskih timova, magistara farmacije i farmaceutskih tehničara, u području sportske prehrane bila je inicijator za pokretanje novih kanala edukacije s ciljem objedinjavanja znanja i smjernica u farmaciji i u području sportske prehrane.

Pročitaj više
Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.