Kreni! Sportski blog

Joga - ravnoteža za um i tijelo

Joga broji milijune pobornika i praktikanata diljem planeta i danas postoji nebrojeno mnogo tehnika i praksi. O dobrobitima joge naša suradnica Tina Lončar razgovarala je sa Sandrom Petrom Pintarić, voditeljicom Kuće Dharma joge, te s prof. na Kineziološkom fakultetu Goranom Markovićem.

Pročitaj više

Sportom i znanjem do zdravlja: 10 godina Farmacia Sportskog savjetovališta

Želja za dodatnim informacijama i potrebom dodatnog znanja farmaceutskih timova, magistara farmacije i farmaceutskih tehničara, u području sportske prehrane bila je inicijator za pokretanje novih kanala edukacije s ciljem objedinjavanja znanja i smjernica u farmaciji i u području sportske prehrane.

Pročitaj više
Farmacia sportsko savjetovalište - partner Zagrebačkog cenera

Farmacia sportsko savjetovalište - partner Zagrebačkog cenera

Farmacia sportsko savjetovalište, uz slogan Kreni, već gotovo 10 godina surađuje sa sportašima, a naša najnovija sportska suradnja ona je s ovogodišnjim, dugo očekivanim izdanjem utrke Zagrebački noćni cener

Pročitaj više
Proteini - više od mišića

Proteini - više od mišića

Oko proteina, njihove uloge i važnosti u organizmu postoje mnoge nedoumice. Kompletan vodič kroz sve što o proteinima morate znati piše magistra farmacije i voditeljica projekta Sportsko savjetovalište Ljerka Jurić Karoli

Pročitaj više
Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.