Sportsko savjetovalište

Sportsko savjetovalište
U cilju oplemenjivanja života profesionalnih sportaša i rekreativaca, u Farmacia specijaliziranoj prodavaonici u Arena Centru, Ilici 11 i City centru one East u Zagrebu nudimo vam uslugu Sportskog savjetovališta
Prijavite se
Potrebna rezevacija termina
O savjetovalištu

Raspored Sportskih savjetovališta

 • 3. 8. 2022. Split, Farmacia CCO Split, 9-15 h, Sportska promocija
 • 6. 8. 2022. Zagreb, Farmacia Arena, 14-21 h, Sportsko savjetovalište

Za Sportsko savjetovalište u Farmaciji u Arena centru u Zagrebu možete se naručiti na tel. 01/206-8827, a za savjetovanje u Farmaciji u City centru one East na tel. 01/2946-075.

O savjetovalištu

Holističkim pristupom zdravom životu i zdravom treniranju možemo vam pomoći da dosegnete željeni estetski nivo, unaprijedite svoje zdravlje, smanjite posljedice stresa, spriječite nastanak ozljeda i bolesti uslijed loših životnih navika, pogrešnog odabira i primjene sportskih dodataka prehrani te pogrešnih načina treniranja.

Profesionalnu pomoć nudimo vam kroz nekoliko točaka u kojima su obuhvaćene sve najvažnije stavke zdravog treniranja:

1. Mjerenje potkožnog masnog tkiva

2. Određivanje cilja programa

3. Izrada programa prehrane u svrhu:

 • gubitka suvišnih kilograma
 • reduciranja masnog tkiva
 • poboljšanja općeg zdravstvenog statusa
 • povećanja mišićne mase (kod rekreativnih i profesionalnih sportaša)
 • poboljšanja ciljeva trenažnih procesa
 • ubrzavanja oporavka nakon treninga
 • superkompenzacijskih učinaka uslijed pravilne kombinacije treninga i prehrane

4. Savjetovanje o odabiru namirnica, dodataka prehrani i sportskih nadomjesnih obroka

5. Praćenje transformacijskih procesa i kontrola

6. Izrada reprograma

Obratite nam se s povjerenjem jer smo za vas na jednom mjestu ujedinili sportski nutricionizam i brigu o vašem zdravlju.

Uređaji za analizu sustava tjelesne mase: Accuniq i GAIA

U Farmacia Sportskom savjetovalištu u Arena centru čeka vas mjerni uređaj Accuniq BC 720 koji nudi sve potrebne funkcije kako bi se zadovoljila detaljna analiza sastava tjelesne mase. Uz osnovne parametre mase, visine te detaljne analize mišićne strukture, udjela vode, abdominalne pretilosti, što ga čini odličnim alatom za planiranje prehrane i treninga, izvještaj omogućuje i grafičko praćenje rezultata ponovljenih mjerenja te spremanje više od 30 parametara putem aplikacije i QR koda. Nakon mjerenja od desetak minuta slijedi interpretacija rezultata i preporuka prehrane u obliku detaljnog plana i smjernica za unos dodataka prehrani prema potrebi.

Za potrebe korisnika u Farmacijama u Ilici 11 i City centru one East, Zagreb, na raspolaganju je Gaia uređaj za analizu sastava tjelesne mase. Rezultati mjerenja su količine: minerala, proteina, masti, vode, tjelesna masa bez masti, tjelesna masa bez masti i minerala, biološka starost organizma, bazalni metabolizam, ukupna potrošnja energije i ostali parametri koji omogućuju detaljniju analizu rezultata te ciljanu preporuku za određeni tip tjelesne građe i stila života.

Mjerenja i plan prehrane

U sportskim savjetovalištima može se kreirati plan prehrane i plan suplementacije individualno i ciljano, uz preporuku dodata prehrani iz bogatog asortimana u Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. 

Mjere se sljedeći parametri tjelesnog sustava:

 • masno tkivo (%)
 • visceralno masno tkivo (do 30 nivoa)
 • index tjelesne mase BMI
 • mišićno tkivo skeleta (%)
 • izračun bazalnog metabolizma (kcal)

Mjerenje se može provoditi od 6. godine, s tjelesnom masom do ukupno 150 kg. Mjerenja nisu preporučena kod trudnica, osoba s osteoporozom, pacijentima na dijalizi, osobama starijim od 81 godinu, osobama s edemima i oteklinama.

Miljana Pavković, mag. kineziologije

Kao glavni savjetnik na raspolaganju vam je Miljana Pavković, mag. kineziologije, farmaceutski tehničar, savjetnica za prehranu i suplementaciju, savjetnica sportske prehrane, višestruka prvakinja Hrvatske u body buildingu, višestruka viceprvakinja Mediterana u body buildingu, licencirana sutkinja na državnim natjecanjima u body buildingu i fitnessu, dugogodišnja voditeljica fitness centara i osobna trenerica mnogih hrvatskih profesionalnih sportaša i rekreativnih vježbača.

Za Sportsko savjetovalište u Farmaciji u Arena centru u Zagrebu možete se naručiti na tel. 01/206-8827, a za savjetovanje u Farmaciji u City centru one East na tel. 01/2946-075. 

Savjetovanje s kineziologom nakon analize na Accuniq i GAIA uređaju naplaćuje se prema priloženim cjenicima:

 

Lokacije
Zagreb
Arena Centar
Vice Vukova 6
Miljana Pavković
mag. kineziologije
10-21 h
Ponedjeljak, Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak, Subota, Nedjelja
Zagreb
City Centar one East
Slavonska avenija 11D
Miljana Pavković
mag. kineziologije
9-21 h
Ponedjeljak, Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak, Subota, Nedjelja
Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.