Postavke privatnosti

Stručna zajednica

Stručna zajednica

Kako bi vam olakšali tegobe ili vam jednostavno dali vrijedne preventivne savjete, Farmacijini stručnjaci vas kroz obilje tema educiraju i inspiriraju na zdrave odluke.

Europski dan svjesnosti o antibioticima

U povodu Dana svjesnosti o antibioticima, 18. studenoga, važno je ponoviti: antibiotici su od ključne važnosti za suvremenu medicinu, ali bitno je uzimati ih pod liječničkim nadzorom.

Pročitaj više

Svjetski dan ljekarnika 25. rujna 2022.

Hrvatsko farmaceutsko društvo svake godine obilježava Svjetski dan ljekarnika, 25. rujna, koji je Svjetska farmaceutska federacija (International Pharmaceutical Federation, FIP) utemeljila 2009. godine.

Pročitaj više

Svjetski dan hipertenzije

Svjetski dan hipertenzije, 17. svibnja, obilježava se od 2005. godine kada ga je inicirala Svjetska liga za borbu protiv hipertenzije. Od tada se obilježava svake godine s ciljem podizanja svijesti, informiranja i edukacije opće populacije o prevenciji, otkrivanju i liječenju hipertenzije te posljedično prevenciji moždanog udara, srčanog udara te drugih srčanih i bubrežnih bolesti.

Pročitaj više
Svjetski dan osteoporoze

Svjetski dan osteoporoze

Već tradicionalno 20. listopada obilježavamo Svjetski dan osteoporoze. U tom povodu Farmacia vas još jednom podsjeća na važnost podizanja svijesti o prevenciji, dijagnozi i liječenju ove bolesti, a od 18. do 22. 10. pripremili smo vam i prigodan popust od 15% na Dietpharm dodatke prehrani za održavanje zdravlja kostiju: Osteopan Plus, Kondroin Forte, Flexaktiv, Kalcij citrat + D

Pročitaj više
Stranica
Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.