Znanost je otkrila važan učinak vezan za korištenje prirodnih bioaktivnih tvari: kada se određene tvari koriste u isto vrijeme, njihovo djelovanje u organizmu višestruko se pojačava.

Moćna REVIMED® kombinacija

Kada se matična mliječ, med i stevija uzimaju istodobno, u kombinaciji, svi biološki učinci nastupaju znatno brže i imaju vidljivo veću snagu i trajnost, što podjednako osjećaju i zdravi i bolesni, bez obzira na to bave li se umnim ili fizičkim radom. Čak se i potpuno „briše“ pojedina nuspojava koju bi neka od tvari eventualno uzrokovala ako bi se koristila sama. Zato se slobodno može reći da je ovo revolucionarna kombinacija 21. stoljeća.

REVIMED® je uspio izbalansirati najbolje iz prirode i dobiti proizvode prijatnog okusa, koji u svojem sastavu objedinjuju liofiliziranu BIO matičnu mliječ, dehidrirani med, steviju, željezo i vitamin C.REVIMED® proizvodi namijenjeni su svima koji se žele pravilno hraniti i popraviti ili u dužem periodu održavati dobro stanje organizma. Mogu se koristiti bez prekida.

Matična mliječ – najjači borac protiv virusa i bakterija

Preventivna doza matične mliječi od 100 mg na dan u liofiliziranom obliku, posebno ako se kombinira s medom i vitaminom C, koji ljudski organizam ne može sam proizvesti, već u roku od mjesec dana ubrzava vrijeme potrebno za proizvodnju antitijela koja učinkovito vežu viruse i izbacuju ih iz organizma.

Postotak 10-HDA određuje kvalitetu matične mliječi

U većini proizvoda sa matičnom mliječi na našem tržištu prisustvo 10-HDA je 1,4 % do 2 %. Liofilizirana BIO matična mliječ u REVIMED® proizvodima sadrži minimalno 4,6 % 10-hidroksi-2-decenske kiselne.

Dehidrirani med – najstabilniji oblik meda

Med u prahu, poput tekućeg meda zadržava sva ljekovita svojstva, ali mu se dehidracijom poboljšava stabilnost.

Stevija  - najzdravije i najsigurnije sladilo

Stevija se upotrebljava kao potpuno zdrava, prirodna i beskalorična zamjena za šećer.