U pravo vrijeme, prije sezona gripa i prehlada, Hug Your Life svojim je kvalitetnim i visokostandardiziranim prirodnim dodacima prehrani dodao još jednog snažnog člana - NATURE’S MultiVitamins.

Svojom cjelokupnom formulom vitamina NATURE’S MultiVitamins jača organizam te mu daruje snagu u svim uvjetima - kada se tijelo pokušava izboriti sa stresom, u trenucima nedovoljnog sna ili kada tijekom užurbane svakodnevice ne stignemo razmišljati o zdravoj i uravnoteženoj prehrani.

NATURE’S MultiVitamins donosi najbolje iz prirode, a eksplozijom čak 13 vitamina i 20 biljaka stoji na prvoj crti obrane imuniteta. Prirodni izvori vitamina iz 20 biljaka uz pojačanu dozu vitamina, blagotvorno djeluju na organizam i pomažu mu u trenucima pojačane fizičke i psihičke iscrpljenosti.

Vitaminska bomba 20 biljaka i 13 vitamina

Kao i u svim dosadašnjim dodacima prehrani, Hug Your Life ponovno u prvi plan ističe prirodne izvore vitamina iz pomno odabranih biljaka koji pružaju potporu čitavom organizmu.

NATURE’s MultiVitamins sastoji se od:

  • 20 biljaka: mrkva, islandski lišaj, trava ječma, trava zobi, shiitake, rajčica, aronija, maslačak, bosiljak, peršin, avokado, korijen cikle, šipak, suncokret, trava pšenice, alma, klorela, limun, trava lucerne, naranča
  • 13 vitamina: vitamin A, vitamin C, vitamin E, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3, vitamin B5, vitamin B6, vitamin B7, vitamin B9, vitamin B12, vitamin D3, vitamin K1

Snaga navedenih vitamina potkrijepljena je zdravstvenim tvrdnjama pa tako NATURE’S MultiVitamins sadrži:

  • vitamine A, B6, B12, C, D3 i folnu kiselinu koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava
  • vitamine B1, B2, B3, B6, B12, C, biotin i pantotensku kiselinu koji doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije
  • vitamine B2, B3, B6, B12, C i pantotenska kiselina koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti
  • vitamine C, E, B2 koji doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa

Kome je namijenjen NATURE’S MultiVitamins?

NATURE’S MultiVitamins namijenjen je osobama koje neuravnoteženom prehranom unose nedovoljno vitamina u organizam što može dovesti do djelomičnog nedostatka jednog ili više vitamina.

Također, svima onima koji se bore sa stresom ili žive ubrzanim načinom života. Naime, u trenucima stresa i iscrpljenosti, tijelo troši više vitamina ili oni ne mogu pravovremeno stići do krvotoka. Rezultat je kronični umor čiji se simptomi pojačavaju u jesen ili u proljeće, odnosno pri većim temperaturnim razlikama.

U jesenskim i zimskim mjesecima, kod pada temperature i nastupanjem sezona virusa i gripe, preporučuje se unositi dodatne izvore prirodnih multivitamina koji će dati potporu organizmu i ojačati ga te time spriječiti prehlade i infekcije.

NATURE’S MultiVitamins općenito se preporučuje svima onima oslabljenog imuniteta, budući da će njegovo stalno korištenje normalizirati imunološki sustav, smanjiti umor i povećati energiju.

Provjereni sastojci - vrhunska kvaliteta

Kao i svi dosadašnji Hug Your Life dodaci prehrani, tako i NATURE’S MultiVitamins zadovoljava stroge europske i hrvatske pravilnike.

NATURE’S MultiVitamins je razvijen i proizveden u Hrvatskoj u skladu s HACCP sustavom za osiguranje zdravstvene ispravnosti proizvoda te u skladu s ISO 9001:2015 sustavom za kontrolu kvalitete poslovanja s dodacima prehrani.

Svaka serija proizvoda prolazi kontrolu proizvođača te u skladu s time dobiva i certifikat analize. Zdravstvene ispravnosti proizvoda se redovito obavljaju na Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo, odnosno na Nastavnom zavodu za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".

Kako uzimati NATURE’S MultiVitamins?

NATURE’S MultiVitamins preporučuje se uzimati u vrijeme obroka, a dnevna doza sadrži jednu do dvije kapsule dnevno, ovisno o vašim potrebama.

NATURE’S MultiVitamins mogu uzimati sve odrasle osobe starije od 18 godina. Budući da su kapsule isključivo biljnog podrijetla, primjerene su za uzimanje i među vegetarijancima.

Vitaminizirajte se i osnažite imunitet! Ako osjetite pad energije ili umor nakon napornog radnog dana, posegnite za NATURE’S MultiVitamins koji će brzo i snažno revitalizirati organizam i pomoći mu vratiti snagu. Budite spremni za sezonu prehlada i gripe te dočekajte zimu vitaminizirani s čak 13 vitamina!