Embryolisse, svjetski poznata francuska kozmetika, dobitnica brojnih beauty nagrada diljem svijeta, dostupna je i u Farmaciji. Najprodavaniji proizvod Lait-Crème Concentré omiljeni je proizvod poznatih svjetskih vizažista.

Davne 1950. dermatolog iz pariške bolnice specijalizirane za patološka stanja kože stvorio je Lait-Crème Concentré, a ostalo je povijest. Iz te kreme rođena je cijela linija za njegu kože, uključujući make-up preparativu koja se upotrebljavala iz generacije u generaciju. Ono po čemu je ova kozmetika jedinstvena bilo je to da su je odobrili dermatolozi, kemičari i vizažisti. Lait-Crème Concentré postala je omiljena krema vizažista diljem svijeta i tajna ljepote mnogih svjetskih zvijezda.

Embryolisse je s godinama razvio Artist Secret®, cijelu liniju proizvoda koji poboljšavaju izgled kože i povećavaju njezin sjaj. Vodeći se načelom da je koža koja je dobro nahranjena i hidratizirana, glatkija i blistavija, Embryolisse formulacije pružaju hranjive tvari i vlagu koja je koži potrebna da bi bila potpuno zdrava i mladolika.

Embryolisse formule sadrže sastojke prirodnog podrijetla, ekstrahirane iz cvijeća i voća, sve redom s dugom tradicijom upotrebe u medicinske ili kozmetičke svrhe (shea maslac, pčelinji vosak, aloe vera, soja), u kombinaciji s aktivnim sastojcima kao što su hijaluronska kiselina i kolagen.

Embryolisse proizvodi osmišljeni su pod farmaceutskim nadzorom i testirali su ih dermatolozi pa sadrže aktivne sastojke u idealnim omjerima i prikladni su za korištenje čak i na najosjetljivijoj koži.