Filorga Hydra-Hyal linija sastoji se od tri proizvoda čija inovativna formulacija osvaja lakoćom teksture i djelotvornošću. To su: Hydra-Hyal serum, Hydra-Hyal hidratantna popunjavajuća krema i Hydra-Hyal gel-krema.

Hydra-Hyal hidratantni popunjavajući serum pruža dugotrajnu hidrataciju s čak 5 vrsta hijaluronske kiseline:

  1. NISKE MOLEKULARNE TEŽINE – ulazi u dermis, obnavlja (stimulira staničnu proliferaciju i proizvodnju prirodne hijaluronske kiseline i kolagena) i hidratizira (zadržava vodu u koži)
  2. SREDNJE MOLEKULARNE TEŽINE - prodire u površinske slojeve kože i stimulira hidrataciju epidermisa
  3. VISOKE MOLEKULARNE TEŽINE - ne prodire u kožu, na površini kože stvara zaštitni film koji sprječava isparavanje vode te zaglađuje kožu puneći dehidracijske bore
  4. INKAPSULIRANA (velike molekularne težine) – ulazi dublje u epidermis, popunjava kožu i zaglađuje bore; inkapsulacija omogućava postupno oslobađanje hijaluronske kiseline za dugotrajan učinak
  5. CROSS-LINKED (skup međusobno povezanih molekula hijaluronske kiseline) - stvaranjem zaštitnog filma pruža dugotrajnu hidrataciju i poboljšava zaštitnu funkciju i elastičnost kože

Uz to, serum sadrži i ekstrakt japanskog bagrema (Sophora japonica) koji ima antioksidativno djelovanje i 81% sastojaka prirodnog porijekla, a osvježavajuće je gel teksture koja ostavlja kožu mekanom i neljepljivom. Za sve tipove kože.

Filorga Hydra-Hyal hidratantna popunjavajuća krema drugi je korak Hydra-Hyal rutine. Njome zaključavate vlagu i zaokružujete hidrataciju. Također sadrži 5 vrsta hijaluronske kiseline, a kožu čini punijom, zaglađenijom i daje joj zdravi sjaj.

Filorga Hydra-Hyal gel-krema namijenjena je za normalnu do mješovitu kožu. Sadrži 2 vrste hijaluronske kiseline. Njezina osvježavajuća tekstura dugotrajno matira i savršena je za mješovitu ili masnu kožu. Obogaćena je biljnim adstringentnim aktivnim sastojkom, koji pročišćava pore i trajno matira za besprijekoran ten.