U zrelim godinama koža gubi elastičnost, podatnost i gustoću. Da bi očuvala glatkoću i blistav izgled, uz esencijalnu hidrataciju koži su potrebni sastojci koji će umanjiti posljedice hormonskih promjena, smanjene proizvodnje kolagena i elastina te gubitka vitalnosti.

BioNike proizvodi iz linije DEFENCE MY AGE sadrže dva kompleksa aktivnih sastojaka koji pomažu očuvati vitalnost i ljepotu kože u zrelim godinama. SKIN RESILIENCY kompleks, sa sastojcima iz latica ruže u kombinaciji s biotehnološkim polisaharidom, vraća koži vitalnost, glatkoću i elastičnost. SKIN REPLENISH kompleks je kombinacija sastojaka s kalcijem i obnavljajućim peptidima, neophodnima za poboljšanje gustoće i elastičnosti kože nakon ulaska u menopauzu.

BioNike DEFENCE MY AGE proizvodi prilagođeni su aktivnoj njezi zrele kože.

Dnevna krema za regeneraciju i hidrataciju dodatno sadrži stabilizirani vitamin C koji umanjuje posljedice umora, ublažava tamne mrlje i zaglađuje bore.

Noćna hranjiva krema s hijaluronom i ekstraktom japanskog cedra osigurava koži neophodne lipide, potiče obnovu stanica i osigurava dobru hidrataciju svih slojeva kože.

Bogata krema GOLD za revitalizaciju zrele kože sadrži kalcij važan za prijenos hranjivih tvari u dublje slojeve kože i peptide koji pomažu održavanju gustoće vlakana kolagena i elastina.

Intenzivna serum-krema posebno je kreirana za njegu osjetljive kože oko očiju i usana. Na vrhu tube nalazi se aplikator od najfinijeg porculana koji se koristi za nježnu masažu. Pritom ugodno hladi i zaglađuje, smanjuje vidljivost bora, umanjuje otekline i ublažava tamne kolutove oko očiju.

Ampule za regeneraciju i revitalizaciju zadnja su inovacija u liniji DEFENCE MY AGE. Intenzivno hrane kožu, zaglađuju bore te vraćaju koži osjećaj ugode i mekoće poput svile.