Akne su česta kožna bolest koja pogađa oko 85% ljudi u nekom trenutku života. Simptomi uključuju dosadne prištiće koji mogu biti frustrirajući i teško ih se riješiti. Iako se konvencionalnim tretmanima mogu riješiti prištića, oni su često povezani s nuspojavama, poput iritacije i suhoće kože.

Čest su problem tinejdžera, a nerijetko i razlog njihova dubokog nezadovoljstva i nesigurnosti.

Na sreću postoje proizvodi koji mogu uvelike smanjiti problem akni i vašem licu dati sve ono što mu je potrebno.

BIRETIX nudi posebno dizajnirane formulacije koje pomažu u sprječavanju i smanjenju karakterističnih znakova kože sklone aknama kod adolescenata i odraslih.

Zahvaljujući kombinaciji tehnologije Retinsphere® i BIOPEP-15, BIRETIX poboljšava stanje i izgled kože sklone aknama, održavajući optimalnu ravnotežu između učinkovitosti i podnošljivosti za korištenje tijekom duljeg vremenskog razdoblja, uključujući i ljeto.

Tehnologija RetinSphere® inovativna je tehnologija koja kombinira dva retinoida visoke tolerancije. Retinsphere® tehnologija pokazala se učinkovitom u mnogim studijama za njegu kože sklone aknama, pigmentirane kože i kod starenja kože.

Retinoidi su molekule dobivene iz vitamina A ili retinola, dobro poznatog u dermatologiji za liječenje akni, fotostarenja i hiperpigmentacije zahvaljujući obnavljajućem djelovanju površinskih slojeva kože.

Sve počinje za dobro očišćenim lice stoga krenite s BIRETIX Clenaser, pročišćavajućim aktivnim gelom za čišćenje lice.

Nakon što ste svoje lice očistili, nanesite na vrh prsta BIRETIX Tri Active gel i laganim pokretima stavite na vaše prištiće i akne.

Za veće površine poput prsa i leđa koristite BIRETIX Tri Active sprej koji se vrlo lako nanosi.

BIRETIX Duo gel protiv mrlja pomoći će vam kod smanjenja mrlja uzrokovanih aknama na koži sklonoj aknama. Njegova formula uključuje ekskluzivnu tehnologiju RetinSphere® i njen inovativni aktivni sastojak BIOPEP 15 koji smanjuje razmnožavanje mikroorganizama u kombinaciji s vitaminom E, koji pomaže u održavanju ravnoteže kožne barijere.

Pomaže u kontroli proizvodnje masnoće, poboljšava teksturu kože i ispravlja nesavršenosti s izvrsnom podnošljivošću, pogodan za korištenje ljeti, čak i na najosjetljivijoj koži.

BIRETIX Isorepair regenerirajuću kremu možete nanijeti nakon svega kao zaštitnu kremu koja će njegovati vašu kožu. S obzirom na posebnu formulu BIRETIX umirujuću kremu možete koristiti čak i nakon oralnog i/ili lokalnog tretmana akni.