Svi se pokušavamo boriti sa znakovima starenja na našoj koži, međutim, dobro znamo da je katkad vrlo teško prkositi godinama, posebice neinvanzivnim metodama. Ipak, ako krenemo na vrijeme njegovati kožu na odgovarajući način i s pravim sastojcima, učinak je zajamčen.

Brand koji nas je ranije već oduševio svojim linijama za njegu kože cijele obitelji, sada je proširio paletu proizvoda linijom HealthyAging+. Radi se o španjolskom brendu farmaceutske kvalitete Laboratorios BABÉ čija je glavna odlika potpuna transparentnost prema kupcima jer ističe pH i točan postotak aktivnih sastojaka na svim svojim proizvodima. Ova činjenica pokazat će se iznimno važnom, posebice kod nove linije - HealthyAging+ samim nazivom transparentno komunicira prema kupcima da je anti-age u punom smislu riječi zapravo nemoguć, ali zato možemo stariti zdravo i održavati kožu ljepšom, zaglađenijom i sjajnijom što je dulje moguće. Proizvođač preporučuje korištenje proizvoda iz ove linije od 25. godine života. 

Linija sadrži 6 proizvoda koji se mogu međusobno kombinirati i nadopunjavati, ovisno o potrebama i stanju kože. Popis aktivnih sastojaka zaista je impresivan – od sve popularnijeg retinola i njegove biljne alternative bakuchiola, hijaluronske kiseline, biolin prebiotika, kolagena, AHA kiselina, svjetski poznate endemske biljke centella asiatica (popularno nazvana CiCa) te inovativnog sastojka DMAE (Di-Metil AminoEtanol) koji nam donosi dosad neviđene učinke zatezanja kože bez invazivnih metoda. 

Kao baza ove linije ističu se Multi Protector SPF30 dnevna i Multi Repair noćna krema. Preporučuje ih se koristiti u paru s obzirom na to da noćna sadrži kombinaciju bakuchiola te inkapsuliranog retinola, koji zbog svoje fotosenzibilnosti zahtijevaju SPF u dnevnoj rutini. Za one koji žele nešto intenzivniji tretman, tu je i Multi Rejuvenating booster koji se aplicira neposredno prije dnevne i/ili noćne kreme, a odlikuje ga iznimno visok udio od 5% čiste hijaluronske kiseline, uz teprenon, ceramide i već spomenute sastojke biolin prebiotik, CiCa, kolagen biostimulator i DMAE. 

Za specifičniju njegu tu su još Multi Action krema za zrelu i/ili izuzetno suhu kožu, Multi Corrector za područje oko očiju i usana kojim možete prikriti bore i tamne kolutove te za one najzahtjevnije Multi Renewal noćni piling serum koji sadrži 6,6% inkapsuliranog pro-retinola uz također velik udio 11,6% AHA (Alfa-hidroksi) kiselina, što je dokaz velikih napredovanja u dermokozmetičkim laboratorijima s obzirom na to da se nekad smatralo da su takve kombinacije nedopustive, a danas djeluju sinergijski. 

Svi su proizvodi dermatološki i oftalmološki ispitani te potpuno sigurni za upotrebu uz pridržavanje uputa.