Bayer

Canestest® Kućni test za vaginalne infekcije

1 komad
SKU
C055208
97,25 kn
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Proizvod trenutačno nije dostupan za kupnju na web shopu
Namjena
Canestest® je kućni test za samodijagnozu namijenjen ženama kod kojih su prisutni neuobičajeni vaginalni simptomi, za pomoć u određivanju njihovog uzroka.
Aktivni sastojci
Nema.
Načini primjene
Izvadite Canestest® iz folije (štapić s vatom). Pobrinite se da vrh štapića s vatom ni sa čime ne dođe u doticaj prije nego što ga umetnete u otvor rodnice.Canestest® držite prstima za dršku štapića s vatom. Raširite stidne usne kako bi se prikazao ulaz u vaginu. Pažljivo umetnite žuti vrh proizvoda Canestest® sve dok drška ne dođe do vanjskog kožnog ruba rodnice (otprilike 5 cm prema srednjem dijelu vagine) i zarotirajte štapić nekoliko puta. Nemojte dotaknuti otvor rodnice. Izvucite Canestest® iz rodnice. Pazite da vrh ni sa čime ne dođe u doticaj prilikom izvlačenja i provjerite je li sakupljena vidljiva količina sekreta. Pričekajte 10 sekundi. Provjerite je li vrh proizvoda Canestest® promijenio boju iz žute u plavu ili zelenu. Napomena: u slučaju pojave mrlja krvi na proizvodu Canestest®, zanemarite rezultate i potražite savjet liječnika. Nakon uporabe i provjere rezultata uklonite Canestest®, jednako kao i bilo koji drugi ženski higijenski proizvod. Nemojte baciti proizvod u zahodsku školjku.
Kontraindikacije
Nema.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.