Postavke privatnosti

Bioclin

Multi-Gyn® FloraPlus

5 aplikatora x 5 ml
SKU
C031442
15,50 €
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Proizvod trenutačno nije dostupan za kupnju na web shopu
Namjena
Multi-Gyn FloraPlus liječi probleme rodnice uzrokovane kvasnicama, pruža prebiotičku podršku zdravoj flori rodnice i stvara idealan pH rodnice. Izravno ublažava tegobe kao što su svrbež, nadraženost i stvaranje mrvičastog bijelog iscjetka.
Aktivni sastojci
Krospolimer galaktoarabinana i poliglukuronske kiseline*, prebiotici (laktitol i FOS). 
Načini primjene
Za liječenje problema uzrokovanih kvasnicama primijenite 1 jednodoznu tubu neposredno prije odlaska na spavanje tijekom 5 uzastopnih dana. Ako se vaše tegobe ne povuku ili se ponovno jave, obratite se svom liječniku.
Kontraindikacije


Nakon primjene možete iskusiti peckanje i/ ili osjetiti trnce. To je normalno i osjećaj će brzo proći.

Informacije o alergiji

Alergija na sastojke Multi-Gyn FloraPlus vrlo su rijetke. Ako imate dvojbi, testirajte malu količinu na unutarnjoj strani ruke. Ako se pojavi crvena točka ili mrlja koja svrbi, savjetujemo vam da ne primjenite Multi-Gyn FloraPlus.

Štetni događaji

Nema poznatih štetnih događaja. Međutim, budući da Multi-Gyn FloraPlus ima optimalnu kiselost (nizak pH) za rodnicu, a sperma je lužnata (visoki pH), može smanjiti aktivnost sperme. Preporučujemo da ne primjenjujete Multi-Gyn FloraPlus kada pokušavate zatrudnjeti.

Interakcije s lijekovima

Multi-Gyn FloraPlus nema poznatih interakcija s lijekovima.

Trudnoća i dojenje

Nema poznatih kontraindikacija za primjenu Multi-Gyn FloraPlus tijekom trudnoće i dojenja. Razmotrite mogućnosti sa svojim liječnikom.

Primjena s kondomima i pesarima

Učinak Multi-Gyn FloraPlus na pesar i kondome nije poznat.

Besplatna dostava za narudžbe od minimalno 30 EUR.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.