Postavke privatnosti

BioNike

Defence Hydra fluid SPF 20

50 ml
SKU
C077170
17,50 €
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Proizvod trenutačno nije dostupan za kupnju na web shopu
Namjena
Fluid ima laganu teksturu i bogat je sastojcima koji dugotrajno zadržavaju molekule vode u svim slojevima kože, hidratiziraju i štite od starenja izazvanog sunčevim zračenjem. Sadrži i filtere koji štite od štetnog djelovanja UVA i UVB zraka, stoga je idealan za dnevnu njegu kože, kao podloga ili kao samostalna hidratantna emulzija. Pogodan je za izrazito osjetljivu kožu, brzo se upija i ostavlja na koži osjećaj ugode i mekoće.
Aktivni sastojci
Fluid sadrži hijaluronsku kiselinu nekoliko molekularnih masa, alantoin, pantenol i trimetil-glicin. Hijaluronska kiselina male i srednje molekularne mase čuva rezerve vode u stanicama svih slojeva epidermisa, a hijaluronska kiselina velike molekularne mase štiti površinu kože od transepidermalnog gubitka vode. Alantoin i pantenol su aktivni sastojci koji djeluju umirujuće. Pantenol poboljšava regeneraciju i obnavlja funkciju zaštitne barijere kože. Alantoin dodatno umiruje crvenilo i nadražaj. Trimetil-glicin je prirodni sastojak izoliran iz šećerne repe, s velikim kapacitetom zadržavanja vode. Proizvod ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten i njegove derivate, a prikladan je u slučaju preosjetljivosti na teške metale, osobito nikal.
Načini primjene
Nanijeti na prethodno očišćenu kožu i lagano razmazati. Koristi se ujutro, kao hidratantna podloga i sredstvo za dnevnu njegu kože.
Kontraindikacije
Izbjegavati direktan dodir sa sluznicom oka.

Besplatna dostava za narudžbe od minimalno 30 EUR.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.