Postavke privatnosti

SVR

Clairial koncentrat

30 ml
SKU
C078699
52,00 €
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Namjena
Protiv hiperpigmentacija, protiv onečišćenja, sprečava ponovnu pojavu mrlja.
90% sastojaka prirodnog porijekla.
Koncentrat koji djeluje na postojeće hiperpigmentacije te sprečava nastajanje novih uz djelovanje protiv zagađenja.
Aktivni sastojci
Sadrži 90% prirodnih sastojaka, njegovo trostruko djelovanja daje vidljive rezultate u 14 dana* na svim vrstama hiperpigmentacija:

• Protiv smeđih mrlja: kompleks za depigmentaciju u koncentraciji od 14% djeluje na sve faze proizvodnje melanina kako bi se smanjila površina i intenzitet boje svih vrsta hiperpigmentacija. Također je obogaćen s 2% optimiziranog vitamina C za aktiviranje blistavosti i ujednačavanje tena.
• Protiv zagađenja: ekstrakti zelenih i smeđih morskih algi štite kožu od štetnih učinaka onečišćenja i ograničavaju upalu koja je temeljni uzrok hiperpigmentacija.
• Protiv recidiva: morski mikroorganizam trajno ograničava i sprječava ponovnu pojavu hiperpigmentacija.
Načini primjene
Nanijeti ujutro i navečer na čisto lice, vrat, dekolte i ruke, prije bilo kojeg drugog proizvoda za njegu kože. Izbjegavajte kontakt s očima. Preko dana obavezno koristit proizvod za zaštito od sunca, CLAIRIAL DAY SPF30 njegu protiv hiperpigmentacija 30 ml ili CLAIRIAL kremu SPF 50+ 40 ml.
Kontraindikacije
Nema.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 30 EUR.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.