Postavke privatnosti

Bioclin

Multi-Gyn® Actigel

50 ml
SKU
C010398
15,70 €
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Namjena
Multi-Gyn ActiGel ima izravni umirujući učinak na svrbež, crvenilo i bol izazvane bakterijskom infekcijom. Ublažava i sprječava bakterijsku vaginozu (BV) i dodatne neugodnosti, kao što su pojačani iscjedak i neugodan miris.
Aktivni sastojci
Djelatna tvar: galaktoarabian krospolimer poluglukuronske kiseline (bioaktivni polisaharid izveden iz Aloe, 2 QR kompleks).
Načini primjene
Za liječenje bakterijske vaginoze (BV) primijenite u rodnicu dovoljnu količinu Multi-Gyn ActiGela najmanje dva puta dnevno tijekom razdoblja od najmanje 5 dana. Savjetujemo primjenu prije odlaska na spavanje.
Za tegobe rodnice, kao što su svrbež i nadraženost, primijenite Multi-Gyn ActiGel u dostatnoj količini barem jednom dnevno ili kad god je potrebno olakšati tegobe.Multi-Gyn Actigel ne smije se primjenjivati dulje od 30 uzastopnih dana. Ako se vaše tegobe ne povuku ili se ponovno pojave, obratite se liječniku. Primjena Vanjska primjena - U slučaju tegoba na vanjskom intimnom području (stidnici), možete nanijeti Multi-Gyn ActiGel prstom (uvijek prije toga operite ruke). Unutarnja primjena - Moguća je direktno u rodnicu uz pomoć posebnog aplikatora koji se može pričvrstiti na tubu i sastavni je dio pakiranja. Nakon primjene oprerite aplikator toplom vodom i stavite zatvarač. Umjesto aplikatorom, gel možete unijeti i prstom - operite ruke i na vrh kažiprsta nanesite količinu veliku barem kao jagodica prsta te je unesite u rodnicu.
Kontraindikacije
Nakon primjene možete osjetiti peckanje i/ili trnce. To je normalno i osjećaj će brzo proći. Informacije o alergiji Alergije na sastojke Multi-Gyn ActiGela vrlo su rijetke. Ako imate dvojbi, ispitajte malu količinu na unutarnjoj strani ruke. Ako se pojavi crvena točka ili mrlja koja svrbi savjetujemo da ne primijenite Multi-Gyn ActiGel. Štetni događaji Budući Multi-Gyn ActiGel ima za rodnicu optimalnu kiselost, a sperma je lužnata, primjena Multi-Gyn ActiGela može smanjiti aktivnost spermija. Ako želite zatrudnjeti ne smijete primijeniti Multi-Gyn ActiGel tijekom razdoblja ovulacije. Nema drugih poznatih štetnih događaja. Interakcije s lijekovima Nisu poznate interakcije s lijekovima. Trudnoća i dojenje Nema poznatih kontraindikacija za primjenu Multi-Gyn ActiGela tijekom trudnoće i dojenja. Razmotrite mogućnosti sa svojim liječnikom. Primjena s kondomima i pesarima Multi-Gyn ActiGel se ne smije koristiti istodobno s kondomima. Učinak na pesar je nepoznat.
Primjena s tamponima i postupa ispiranja rodnice Ne preporuča se istodobna primjena Multi-Gyn Actigela s tamponima i tijekom postupka ispiranja rodnice. Oni mogu ukloniti (dio) Multi-Gyn Actigela iz rodnice i umanjiti učinak proizvoda.


Besplatna dostava za narudžbe od minimalno 30 EUR.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.