BioNike

TRIDERM INTIMATE pH 3,5 Antibakterijska intimna higijena

500 ml
SKU
C065577
98,00 kn
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Namjena
Nježno sredstvo za intimnu higijenu ima kiseli pH 3,5 i koristi se za žensku intimnu higijenu u slučajevima narušenog balansa vaginalne bakterijske mikroflore. Prikladno je u svim situacijama kada postoji povećan rizik od infekcije (kod primjene tampona, pri korištenju saune, kupanju u bazenima ili masažnim kadama u wellness-centrima…). Prikladno je za korištenje u vrijeme trudnoće i neposredno nakon poroda. Ima umirujuće i antibakterijsko, djelovanje te pruža osjećaj svježine i ugode.
Aktivni sastojci
Mliječna kiselina održava dobar balans kiselosti sluznice. Esencijalno ulje ružmarina djeluje bakteriostatski, umirujuće i protuupalno. Alfa-bisabolol umiruje iritaciju i crvenilo. Etilheksil-glicerin ima antimikrobno djelovanje. Ne sadrži konzervanse, gluten, a prikladno je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal).
Načini primjene
Nanijeti na intimne dijelove tijela, lagano zapjeniti, a potom isprati obilnom količinom čiste vode. Samo za vanjsku primjenu.
Kontraindikacije
Nema.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.