Postavke privatnosti

Pernaton

Gel i Gel forte promo pakiranje

125 ml + 125 ml
SKU
C071275
11,06 €
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Proizvod trenutačno nije dostupan za kupnju na web shopu
Namjena
Pernaton gel sadrži ekstrakt novozelandske zelenousne školjke s visokom razinom glikozaminoglikana (GAG) i mentol i dragocjena eterična ulja. Umasirajte gel u kožu i osjetite osjećaj trenutnog hlađenja i opuštanja, a potom blago zagrijavanje. Poboljšava fleksibilnost, otpornost i čvrstoću kože, stvarajući ugodan osjećaj mekoće i opuštenosti. Pernaton Forte gel za masažu s ekstraktom kajenskog papra sadrži ekstrakt novozelandske zelenousne školjke s visokom razinom glikozaminoglikana (GAG), hondroitina, ekstrakta kajenskog papra i dragocjenih eteričnih ulja. Stvara intenzivan osjećaj zagrijavanja,nemastan je i brzo se upija. Budući da je Pernaton Gel formuliran kao pomoć kod masaže i njege, mogu ga koristiti sportaši prije i nakon aktivnosti, te osobe smanjene pokretljivosti.
Aktivni sastojci
U promotivnom pakiranju potražite Pernaton gel i Pernaton Forte gel za masažu.
Kontraindikacije
Budući da je Pernaton Gel formuliran kao pomoć kod masaže i njege, mogu ga koristiti sportaši prije i nakon aktivnosti, te osobe smanjene pokretljivosti.

Besplatna dostava za narudžbe od minimalno 30 EUR.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.