Postavke privatnosti

BioNike

DEFENCE MASK INSTANT GLOW Osvježavajuća maska

75 ml
SKU
C065610
118,66 kn
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Proizvod trenutačno nije dostupan za kupnju na web shopu
Namjena
Maska sadrži posebnu kombinaciju glikolne kiseline i ekstrakt ličija za dvostruki učinak. Djeluje kao nježni piling na uklanjanje mrtvih površinskih stanica i kao antioksidans koji vraća koži blistav i svjež izgled. Maska ima gel-teksturu, djeluje brzo, a koža nakon primjene djeluje obnovljeno; postaje ravnomjernija, blistavija i glatka. Osobito je prikladna za osobe preosjetljive na teške metale (nikal), konzervanse, parfeme ili gluten.
Aktivni sastojci
Glikolna kiselina djeluje kao nježni površinski piling. Odmah čini kožu blistavom, glatkom i ujednačenom. Ekstrakt ličija je snažan antioksidativan sastojak za detoksikaciju kože i njen blistav izgled. Ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal).
Načini primjene
Maska se koristi navečer, 1 do 2 puta tjedno. Nanijeti ravnomjerno na lice kako bi se formirao tanki kremasti sloj. Ostaviti da djeluje 1 minutu, a zatim isprati obilnom količinom mlake vode.
Kontraindikacije
Maska se smije koristiti samo navečer.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.