Postavke privatnosti

BioNike

DEFENCE MASK INSTANT HYDRA Hidratizirajuća i detoks maska

75 ml
SKU
C065609
118,66 kn
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Proizvod trenutačno nije dostupan za kupnju na web shopu
Namjena
Hidratizirajuća i detoksikacijska maska s hijaluronom za suhu i dehidriranu kožu.
Aktivni sastojci
Hijaluronske kiseline različitih molekularnih masa pomažu intenzivno hidratizirati zaštitnu kožnu barijeru i time je ojačati. Hijaluronska kiselina u mikrosferi je „sporootpuštajuća" komponenta koja dugotrajno hidratizira, kožu čini gipkom i omekšava bore. Ekstrakt malahita, bogat oligoelementima, bori se s oksidativnim stresom i pruža detoksikacijski učinak. Ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal).
Načini primjene
Maska se koristi 1 do 2 puta tjedno. Nanijeti ravnomjerno na lice kako bi se formirao tanki kremasti sloj. Ostaviti neka djeluje cijelu noć, a zatim ujutro isprati obilnom količinom mlake vode. Za brzi učinak kada treba osvježiti lice (npr. prije večernjeg izlaska), nanijeti na kožu i ostaviti da djeluje 10 minuta, potom dobro isprati vodom, nanijeti kremu te podlogu za make-up. Koža će biti osvježena, hidratizirana i glatka.
Kontraindikacije
Nema.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.