Hamapharm

CollagenTime Slim granule

20 vrećica
SKU
C076049
199,98 kn
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Namjena
CollagenTime Slim ubrzava aktivno mršavljenje, jača zdravu strukturu kože, smanjuje celulit i vraća tonus kože. CollagenTime Slim djeluje na strukturu kože kroz stimulaciju fibroblasta i popunjavanje kolagenskog matrixa čime doprinosti povećanju tonusa kože i smanjenju celulita. Lipoliptičnim djelovanjem smanjuje se masno tkivo što doprinosi mršavljenju. Anti-edematoznim djelovanjem eliminira se višak tekućina što također doprinosi mršavljenju i smanjenju celulita. Garcinia djeluje na smanjenje skladištenja masti, dok guarana djeluje na smanjenje osjećaja gladi i poticanje metabolizma masti. Peptidi hidroliziranog ribljeg kolagena stimuliraju aktivnost fibroblasta, odgovornih za sintezu kolagena i elastina, koji potiču proizvodnju kolagena. Molekule hijaluronske kiseline vežu velike količine vode, te sprječavaju bore i suhoću kože.
Aktivni sastojci
Kolagen
garcinija, guarana, gotu kola,
bromelain, zeleni čaj
vitamin C,
biotin,
niacin,
vitamin E,
cink
Načini primjene
Preporučuje se uzimanje 1 do 2 vrećice dnevno. Prvu vrećicu najbolje uzeti prije doručka, a drugu po potrebi prije ručka.

Sadržaj vrećice otopiti u 150mL vode, popiti svježe pripremljeno. Može se konzumirati i sa jogurtom ili u smootie.
Kontraindikacije
Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ne preporučuje se osobama osjetljivim na kofein, trudnicama, dojiljama i djeci. Ne preporučuje se osobama s oštećenjem jetre. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 mjeseca u kontinuitetu.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.