Postavke privatnosti

BioNike

PROXERA PSOMED 30 Krema za omekšavanje noktiju kod psorijaze - urea 30%

10 ml
SKU
C067036
12,25 €
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Proizvod trenutačno nije dostupan za kupnju na web shopu
Namjena
Medicinski proizvod u obliku kreme koristi se za prevenciju i ublažavanje hiperkeratoza kod psorijaze na području nokta.
Aktivni sastojci
Urea u koncentraciji 30% i u odgovarajuće stabiliziranom obliku djeluje kao sastojak za površinsku eksfolijaciju, ali ima i važan učinak na omekšavanje hiperkeratoza. Glicerin ima hidratizirajući i omekšavajući učinak. Ne sadrži parfeme, gluten, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal).
Načini primjene
Lagano istisnuti kremu iz tube i četkicom nanijeti na pločicu nokta. Koristiti ujutro i navečer, ili više puta na dan prema savjetu liječnika ili ljekarnika. Učinkovitost proizvoda bit će bolja ako se navečer nakon nanošenja proizvoda nokat omota nepromočivom folijom ili se cijelu noć nose zaštitne rukavice ili sokne na nogama. Tijekom korištenja proizvoda nije preporučljivo nanositi lak za nokte, ukrase ili umjetne nokte bilo koje vrste.
Kontraindikacije
Nema. U slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka prestati s primjenom i potražiti savjet liječnika ili ljekarnika.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 30 EUR.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.