Postavke privatnosti

O nama

PITAJ I OČEKUJ VIŠE!

Farmacia lanac sastoji se od ljekarni i specijaliziranih prodavaonica koje su rasprostranjene cijelom Hrvatskom.

No, Farmacia se ne ističe samo vrhunskom uslugom iskusnih magistri, koje su vam svakodnevno na usluzi, već i specijaliziranim savjetovalištima. Jedini smo ljekarnički lanac koji pruža dodatne usluge zahvaljujući kolaborativnoj suradnji liječnika i ljekarnika koja u središte pozornosti stavlja pacijenta i njegove zdravstvene potrebe. U sklopu dodatnih usluga razvili smo individualni pristup pacijentima kroz specijalizirana savjetovališta - nutricionističko, fitoaromaterapijsko, sportsko, pedijatrijsko, kardiološko i dermatološko, s brojnim zadovoljnim klijentima koji su riješili ili ublažili brojne zdravstvene probleme i tegobe koje nas mogu pratiti kroz svakodnevni život. U individualni pristup klijentima uključena je i izrada individualnih magistralnih pripravaka prema potrebama pacijenta.

Nakon već uhodanih savjetovališta koja su postigla velik uspjeh, kako korak više pokrenuta su savjetovališta na inicijativu liječnika – kardiologa i pedijatara koji su prepoznali Farmacia ljekarne kao partnere u pružanju zdravstvene skrbi i mjesto za edukaciju građana u prevenciji određenih bolesti. Zbog toga je pokrenuto kardiološko savjetovalište s liječnikom kardiologom kao i pedijatrijsko savjetovalište. U suradnji s pedijatrima, pedijatrijsko savjetovalište dostupno je na 16 lokacija ravnomjerno raspoređenih po hrvatskim regijama.

Stručnost naših magistara farmacije prepoznala je i struka pa su četiri godine zaredom, od 2011. do 2014. godine, dobili nagradu HALMED-a za prepoznavanje velikog broja nuspojava lijekova u pacijenata te prijavu tih nuspojava nadležnom tijelu.

Priznanje od Hrvatske udruge za sigurnost pacijenta za 2013. godinu stiglo je za projekt koji se u ljekarnama Farmacia radi četiri godine pod nazivom Osobni ljekarnik. U sklopu projekta ljekarnici su, kroz strukturirani razgovor s pacijentima, otkrili niz interakcija, medikacijskih grešaka i nuspojava koje su dokumentirali te kontaktirali liječnike u vezi sa svojim opažanjima.

Imamo li na umu samo djelić aktivnosti i dodatnih usluga koje se klijentu nude u Farmacia ljekarničkom lancu, i više je nego opravdan naš moto: Pitaj i očekuj više!

Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.