Postavke privatnosti

Arkopharma

ArkoRoyal Energizirajući kompleks s ginsengom, matičnom mliječi, acerolom i propolisom

20 staklenih ampula x 10 ml
SKU
C062531
26,80 €
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Namjena
Arkoroyal® je pionirska linija proizvoda i prva koja je dobila oznaku odgovornog pčelarstva od uglednog neovisnog tijela. Ova certifikacija jamči da je matična mliječ:vrhunske kvaliteteiz okoliša bez onečišćenja koji se redovito pregledava radi kvalitete zraka, vode i tla u rasponu od 20 km² oko košnica ARKOPHARME100% od pčela hranjenih isključivo iz prirodnih ili organskih izvoraOznaka odgovornog pčelarstva u skladu je i s etičkim kodeksom(uvjeti rada, plaće, života) koji se primjenjuje na naše male pčelare partnere.
Aktivni sastojci
Matična mliječomogućuje matici 40puta dulji životni vijeki iznenađujuću razinu produktivnosti. Matična mliječ sadrži visoki udio vode, ali i šećere, proteine, lipide, minerale i vitamine, kao i veliki broj supstanci kao što su masne kiseline 10-HDA (10-hidroksi-decenska kiselina ) i 10-H2DA (10-hidroksi-2-decenska kiselina).Ginseng(Panax ginseng) je višegodišnja biljka koja pripadaroduPanaxobiteljiAraliaceae.Ginseng mora rasti najmanje šestgodina kako bi korijen postao zreo i razvio sve svoje kvalitete. Zahvaljujući svojim stimulirajućim i osnažujućim svojstvima, ginseng pomaže u smanjenju umora. Taj učinak djeluje na cijelo tijelo. Ginseng također doprinosi ukupnom zdravlju i dobrobiti.
Acerola(Malpighia glabra) raste u suhim šumama Srednje i Južne Amerike. Stablo može doseći visinu od 5m. Proizvodi crvene bobice koje nalikuju europskim trešnjama. Acerola je jedan od najbogatijih izvora vitamina C u svijetu. Vitamin C pomaže u smanjenju umora i u ispravnom radu imunosnog sustava.Propolisje poznat po tome što je bogat flavonoidima (obitelj polifenola). Antibakterijska aktivnost propolisa pomaže u održavanju košnice zdravom.Kao takav,propolis je poznat kao „prirodna zaštita” košnice
Načini primjene
Samo za odrasle.Uzmite 1 pojedinačnu dozu ujutro, po mogućnosti s doručkom, razrijeđenu u čaši vode ili voćnog soka (200 ml).Ovaj proizvod možete koristiti više puta godišnje, osobito tijekom izmjene godišnjih doba.
Kontraindikacije
Ne preporučuje se trudnicama ili dojiljama.Ne preporučuje se osobama koje su osjetljive ili alergične na bilo koji od sastojaka.Ako uzimate antikoagulanse ili se liječite od dijabetesa, upitajte svog liječnika o korištenju ovog proizvoda.Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu i zdrav način života.Čuvati izvan dohvata male djece.

Besplatna dostava za narudžbe od minimalno 30 EUR.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.