Postavke privatnosti

Arkopharma

ArkoRoyal Matična mliječ 1500 mg BIO

20 staklenih ampula x 10 ml
SKU
C062532
25,80 €
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Namjena
Arkoroyal® Royal Jelly 1500 mg BIO u pojedinačnim dozama sadrži med i vrhunsku matičnu mliječ, blago prirode, i zajamčeno je bez bojila, konzervansa i alkohola. Izvrstan je u vrijeme približavanja zimskog godišnjeg doba. Ekološko pčelarstvo je oblik proizvodnje i prerade s prijateljskim pristupom prema okolišu, dobrobiti pčela i bioraznolikosti.To je jamstvo prirodne i autentične kvalitete!
Aktivni sastojci
Matičnu mliječkoriste pčele radilice kako bi isključivo nahranile jednu od njih koja će postati matica. Ta nevjerojatna hrana omogućuje matici 40puta dulji životni vijek i iznenađujuću razinu produktivnosti.Matična mliječ sadrži visoki udio vode, ali i šećere, proteine, lipide, mineralei vitamine, kao i veliki broj supstanci kao što su masne kiseline 10-HDA(10-hidroksi-decenska kiselina ) i 10-H2DA(10-hidroksi-2-decenska kiselina).Iako se matična mliječ konzumirala u svim drevnim civilizacijama, njezina su svojstva otkrivena tek prije nekoliko desetljeća.Medje složena tvar sastavljena od više od 180 elemenata. Uglavnom se sastoji od šećera, od kojih su najvažniji fruktoza (38 %) i glukoza (31 %), dva jednostavna šećera koja ne zahtijevaju probavljanje prije apsorpcije, a tijelo ih lako i izravno asimilira. Osim toga, postoji niz manjih sastojaka, uključujući fenolne kiseline i flavonoide, enzime glukoza-oksidazu i katalazu, askorbinsku kiselinu, karotenoide, organske kiseline, aminokiseline, proteine i α-tokoferol i više od 30 mineralnih elemenata (kalcij, natrij, magnezij, kalij, bakar, mangan, klor itd.).
Načini primjene
Uzmite 1 pojedinačnu dozu ujutro, po mogućnosti s doručkom, razrijeđenu u čaši vode ili voćnog soka (200 ml).Ovaj proizvod možete koristiti više puta godišnje, osobito tijekom izmjene godišnjih dob
Kontraindikacije
Ne preporučuje se osobama koje su osjetljive ili alergične na bilo koji od sastojaka.Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu prehranu i zdrav način života.Čuvati izvan dohvata male djece.

Besplatna dostava za narudžbe od minimalno 30 EUR.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.