Auraxol

CardiOlival® kapsule

60 kapsula
SKU
C073549
78,00 kn
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Proizvod nije dostupan za kupnju na web shopu
Namjena
CardiOlival® kapsule sadrže sastojke gloga i češnjaka koji doprinose normalnoj funkciji srca. Imaju pozitivan učinak na poboljšanje cirkulacije i održavanje zdravlja krvožilnog sustava. Oleinska kiselina kao glavni sastojak maslinovog ulja poboljšava lipidni profil i regulira razine kolesterola u krvi.
Aktivni sastojci
Sastojci u 2 kapsule: uljni macerat ploda bijelog gloga 400 mg, ulje ploda masline 400 mg (od toga oleinska kiselina 282 mg), uljni macerat češnjaka 200 mg (od toga alicin 0,24 mg). Opis: Kapsule sadrže uljni macerat ploda bijelog gloga (Crataegus monogyna) i češnjaka (Allium sativum) te maslinovo ulje. Bijeli glog bogat je flavonoidima i sastojcima koji imaju povoljan učinak na zaštitu srca i krvnih žila. Tradicionalno se koristi kod blažih oblika aritmije srca, a flavonoidi imaju snažan antioksidativni učinak. Ulje ploda masline bogato je oleinskom kiselinom i sastojcima koji djeluju protuupalno i štite od štetnih učinaka slobodnih kisikovih spojeva na zdravlje krvožilnog sustava. Uljni macerat češnjaka je standardiziran na alicin, aktivni sastojak koji se koristi u dijetoterapiji kod povišenog krvnog tlaka, povišenih razina lipida u krvi i koronarne bolesti. Osim toga, alicin djeluje antimikrobno i fungicidno.
Načini primjene
Uzimati 1 do 2 kapsule na dan, popiti s vodom. Može se uzimati uz obrok ili odvojeno od obroka, u jutarnjim ili večernjim satima.
Kontraindikacije
Ne preporučuje se uzimanje duže od 4 mjeseca u kontinuitetu, bez prethodnog savjeta s liječnikom. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja ovih kapsula posavjetovati s liječnikom, jer s lijekovima za snižavanje krvnog tlaka mogu imati različite interakcije i pojačavati djelovanje lijekova. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.