Auraxol

LinaKaps® kapsule

30 kapsula
SKU
C073543
78,00 kn
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Proizvod nije dostupan za kupnju na web shopu
Namjena
LinaKaps® kapsule od ulja lana obogaćuju prehranu alfa-linolenskom kiselinom, omega-3 masnom kiselinom iz biljnoga izvora, važnom za zdravlje srca i krvožilnog sustava. Ulje lana uspješno se koristi u nutritivnoj terapiji za reguliranje razine kolesterola u krvi i blago povišenog krvnog tlaka. Studije su potvrdile pozitivan učinak na poboljšanje pažnje kod ADHD-a, ublažavanje simptoma menopauze i suhog oka te poboljšanje stanja kože kod ekcema i pojačane suhoće.
Aktivni sastojci
Sastojci u 1 kapsuli: ulje sjemenki običnog lana 1000 mg, od toga alfa-linolenska kiselina (ALA) 450 mg, vitamin E 6,7 mg. Opis: Kapsule sadrže čisto ulje od tiještenih sjemenki lana (Linum usitatissimum), bogato alfa-linolenskom kiselinom i vitamin E. Ulje sjemenki lana koristi se kao najbolji biljni izvor omega-3 masnih kiselina i zamjena za riblje ulje kod osoba koje su alergične na proteine iz ribe, rakova i morskih ljuskara ili ne podnose riblje ulje zbog njegova okusa i mirisa. Alfa-linolenska kiselina iz ulja lana doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
Načini primjene
Uzimati 1 kapsulu na dan. Najbolje uzimati uz obrok i popiti s vodom. Prema individualnim potrebama količina se može povećati do 4 kapsule na dan.
Kontraindikacije
Koristan učinak na održavanje normalne razine kolesterola u krvi postiže se dnevnim unosom od 2 g alfa-linolenske kiseline (ALA). Alfa-linolenska kiselina je omega-3 masna kiselina dobivena iz biljnog izvora, a idealna je zamjena za riblje ulje.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.