Puressentiel

ANTI STING Repelent u spreju protiv komaraca, krpelja i insekata za bebe i djecu

60 ml
SKU
C075665
102,89 kn
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Proizvod nije dostupan za kupnju na web shopu
Namjena
Puressentiel® Anti-Sting Repelent u spreju za zaštitu od uboda komaraca, krpelja i insekata zasnovan je na snažnom aktivnom sastojku biljnog podrijetla dobivenom iz eteričnog ulja limunskog eukaliptusa koji dokazano štiti od svih vrsta komaraca, krpelja i insekata. Testirana je pod dermatološkom i pedijatrijskom kontrolom kako bi pružila zaštitu prilagođenu bebama od 6 mjeseci. 100% prirodan bez neurotoksičnih sintetičkih kemijskih sastojaka. Nije fototoksično, a miris je svjež i ugodan.
Aktivni sastojci
Djelatna tvar: ulje eukaliptusa citriodora, hidratizirano, ciklizirano (CAS 1245629-80-4): 30% (m / m).
Načini primjene
Prije upotrebe proizvod dobro protresite.
Poprskajte proizvod (3 potiska spreja) na dlan prije nego što ga ravnomjerno rasporedite po djetetovom tijelu, izbjegavajući dijelove tijela koji bi mogli biti u dodiru s njegovim ustima (rukama, nogama, licem).
Ponovite aplikaciju ako je potrebno do 2 puta dnevno. Nakon upotrebe temeljito operite ruke. Plivanje ili znojenje mogu smanjiti trajanje zaštite. Ne prelazite 6 sprejeva dnevno (1 sprej = 0,18 ml).
Kontraindikacije
Sadrži biljni alkohol. Sadrži **: CITRONELLAL, MENTHONE, GERANIOL. Može izazvati alergijsku reakciju.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.