Postavke privatnosti

Aboca

Neobianacid

45 tableta
SKU
C067941
20,64 €
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Namjena
Otklanjanje tegoba povezanih sa želučanom kiselinom kao što su žgaravica, bol u želucu, gastroezofagealni refluks i gastritis. Pogodan je i za liječenje simptoma povezanih s probavnim poteškoćama (dispepsijom) kao što su težina u želucu i nadutost.
Namijenjen je i prevenciji, u situacijama koje bi mogle izazvati iritaciju sluznice: uzimanje nesteroidnih protuupalnih lijekova, u razdobljima psihofizičkog stresa, promjena godišnjih doba, nepravilna prehrana i stil života. Zbog svog mehanizma djelovanja može se koristiti zajedno s inhibitorima protonske pumpe i H2 antagonistima te u razdobljima prekida liječenja, sukladno uputama liječnika.
Aktivni sastojci
Sadrži Poliprotect®, molekularni kompleks polisaharida (iz aloje i sljeza) i prirodnih minerala (Limstone I Nacholite) te frakcije flavonoida (djeluje protiv iritacije uzrokovane slobodnim radikalima), koji djeluje s jedinstvenim učinkom zaštite jednjaka i želuca. U obliku tableta koje se otapaju u ustima.
100% prirodan, bez glutena, ugodnog okusa.
Načini primjene
Po potrebi uzeti jednu tabletu i polako je otopiti u ustima. U slučaju gastroezofagealnog refluksa, preporuča se uzeti jednu tabletu neposredno nakon glavnih obroka i jednu navečer prije spavanja. U slučaju žgaravice i težine u želucu povezane s probavnim poteškoćama (dispepsijom) uzeti jednu tabletu nakon obroka. U slučaju primjene drugih lijekova preporuča se razdvojiti primjenu Neobianacida u razmaku od dva sata.
U svim slučajevima moguće je po potrebi ponoviti dozu nekoliko puta na dan (5-6 puta), čak i u kraćim vremenskim intervalima.
Kontraindikacije
Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više sastojaka.

Besplatna dostava za narudžbe od minimalno 30 EUR.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.