BioNike

DEFENCE BOOST Obnavljajući anti-aging serum s retinolom

30 ml
SKU
C065611
285,00 kn
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Namjena
DEFENCE BOOST anti-aging serum s koncentriranim sastojcima potiče sintezu kolagena, obnavlja stanice kože, vraća elastičnost i prevenira nastanak bora. Već nakon prve primjene koža postaje glatka, čvrsta i nježna. Za poboljšanje teksture kože, vidljivo smanjenje sitnih bora i diskoloracija preporučuje se svakodnevna primjena, u trajanju najmanje 4 do 6 tjedana. Poželjno je ponoviti kuru 2 do 3 puta godišnje.
Aktivni sastojci
Formulacija koncentriranih sastojaka sadrži inovativnu kombinaciju retinola i tokotrienola, koji djeluju na obnavljanje stanica kože, potiču proizvodnju vlakana kolagena i preveniraju foto-starenje kože. Ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten, a prikladan je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal).
Načini primjene
Ravnomjerno nanijeti 4 kapi na kožu i ostaviti da se upije. Koristiti navečer, na prethodno očišćenu kožu, prije korištenja noćne kreme.
Kontraindikacije
U periodima jakog sunčevog zračenja prestati s primjenom i nanositi adekvatno sredstvo za zaštitu kože lica od UV zračenja.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.