Postavke privatnosti

Embryolisse

Hydra-Serum

30 ml
SKU
C078205
26,25 €
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Namjena
Koncentrirani hidracijski booster za lice i za sve tipove kože koji trenutno revitalizira kožu. Intenzivna hidracija vraća koži punoću i zaglađuje teksturu kako bi koža ostala mekana i podatna, a njezina prirodna ljepota obnovljena.
U samom srcu Embryolisse Hydra-Seruma su hijaluronska kiselina i bijeli lopoč u osvježavajućoj teksturi koja osigurava koži potpunu rehidraciju i dugotrajnu vlažnost.
Aktivni sastojci
Tajna uspješnosti Embryolisse Hydra-Serum booster formule je u kombinaciji bijelog lopoča koji odlično hidrira i obnavlja kožu i hijaluronske kiseline male i velike molekulske mase koja zadržava vodu u koži i održava barijeru kože. Rezultat: trenutno je utažena žeđ čak i iznimno dehidrirane kože.
96 % sastojaka prirodnog podrijetla.
Načini primjene
Hydra-Serum ravnomjerno nanesite ujutro i navečer na čistu i suhu kožu prije nanošenja uobičajene hidracijske kreme. Osvježavajuća i glatka tekstura Embryolisse Hydra-Seruma trenutno prodire u kožu. Hydra-Serum brzo se upija uz svilenkasto mekan satenski ugodan osjećaj već od prvog trenutka nanošenja.
Podnošljivost je dermatološki ispitana.
Kontraindikacije
Nema.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 30 EUR.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2023. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.