Neoretin

Serum booster

30 ml
SKU
C067803
349,65 kn
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Proizvod trenutačno nije dostupan za kupnju na web shopu
Namjena
Brzo apsorbirajući koncentrirani fluid s ekskluzivnom kombinacijom sastojaka protiv tamnih mrlja i s anti-age tehnologijom. Njegova formulacija sadrži tehnologiju Whitening Booster, sustav od 6 moćnih aktivnih tvari koji djeluju u svim fazama proizvodnje i sinteze melanina, osiguravajući na taj način optimalnu kontrolu pigmenta. Kombinacija ovog sustava s eksfolijantnim i regenerirajućim svojstvima inovativne RetinSphere® tehnologije pruža čistiji, svjetliji i ujednačeniji ton kože, vidljivo smanjujući pojavu tamnih mrlja.
Aktivni sastojci
RetinSphere® tehnologija, Whitening Booster sustav, salicilna kiselina, kojična kiselina, niacinamid, N-acetilglukozamin, peptidi za posvjetljivanje
Načini primjene
Nanijeti navečer na očišćeno lice i vrat. Samo za vanjsku upotrebu. U slučaju pojave osipa ili iritacija, prestati s upotrebom. Izbjegavati kontakt s očima i sluznicom. Ukoliko proizvod dospije u oči ili na sluznicu, isprati s vodom. Čuvati na temperaturi ispod 30°C.
Kontraindikacije
Izbjegavajte izravan kontakt s očima i sluznicama. Lagano peckanje normalno je u prvim aplikacijama. Ne nanositi na otvorene rane ili natečena područja.
Preporučuje se uporaba visokog SPF-a prije izlaganja suncu kako bi se smanjio rizik od osjetljivosti na sunce. Čuvati na temperaturi ispod 30 stupnjeva. Testirano pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.