La Roche-Posay

Anthelios Dermo Pediatrics wet skin gel losion za mokru ili suhu kožu SPF50+

250 ml
SKU
C055186
185,53 kn
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Proizvod trenutačno nije dostupan za kupnju na web shopu
Namjena
ANTHELIOS Dermo Pediatrics wet skin gel losion je proizvod za zaštitu od sunca ispitan od dječjih dermatologa, koji osjetljivoj dječjoj koži pruža vrlo visoku zaštitu širokog spektra (UVA+UVB). Nevidljivi gel koji na koži stvara hidrofobni sloj koji pomaže odbiti vodu. Visoki zaštitni faktor 50+ je očuvan, čak i kad se nanosi na mokru kožu. Vrlo vodootporna.

Osvježavajući i lagani gel koji se vrlo lako nanosi na morku ili suhu kožu, nemastan. Neljepljiv. Kad se nanosi na mokru kožu, ne ostavlja bijele tragove. S termalnom izvorskom vodom La Roche-Posay
Aktivni sastojci
TEHNOLOGIJA WETSKIN, nevidljivi gel koji na koži stvara hidrofobni sloj koji pomaže odbiti vodu. Visoki zaštitni faktor 50+ je očuvan, čak i kad se nanosi na mokru kožu.
Načini primjene
Proizvod za zaštitu od sunca nanesite neposredno prije izlaganja. Nanosite svaka 2 sata, često izdašno kako biste održali zaštitu, poglavito nakon plivanja, znojenja ili brisanja ručnikom. Zaštitite djetetovu nježnu kožu u svakom trenutku, posebice kad se igra na otvorenom. Djeca mlađa od 3 godine ne bi se smjela izlagati izravnoj sunčevoj svjetlosti. Samo za površinsku primjenu.
Kontraindikacije
Nema.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.