CURASEPT

Curasept ADS 212

200 ml
SKU
C009232
84,37 kn
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Namjena
Tekućina za ispiranje usne šupljine Curasept ADS® 212 s 0,12% klorheksidina (CHX) učinkovito sprječava nastanak zubnih naslaga. Budući da je CHX vrlo postojan, ostaje na površini duže vrijeme nakon upotrebe i tako nastavlja djelovati. Zahvaljujući sustavu ADS® (Anti-Discoloration System) neželjeni su učinci klorheksidina u potpunosti smanjeni, te je znatno smanjena mogućnost pojave obojenja zubi i jezika i nema promjene osjeta okusa.

Tekućina za ispiranje usne šupljine Curasept ADS® ne sadrži alkohol, tako da ne isušuje sluznicu usne šupljine.

Namijenjena je za produljenu upotrebu – najdulje dva mjeseca. Koristi se kao nadopuna oralnoj higijeni koja je otežana zbog ortodontske i protetičke terapije.

U prodaji su i tekućine za ispiranje usne šupljine Curasept ADS®:
- ADS® 205 - 0,05% CHX i 0,05 % fluorida i
- ADS® 220 - 0,20% CHX.
Aktivni sastojci
0,12% klorheksidina (CHX)
Načini primjene
Tekućina za ispiranje usta ADS® 212 je idealna za sve, koji imaju probleme s desni, i za one koji imaju fiksni ortodontski aparat, ali i za one koji nose proteze. Pomaže pri zaštiti desni kod stomatoloških zahvata ali i kod intezivne oralne higijene kod ortodntskog i protetskog tretmana.

Upotreba: dvaput na dan po 60 sekundi ispirati s 10 ml tekućine za ispiranje.
Tekućinu za ispiranje koristiti 28 dana ili po preporuci Vašeg doktora dentalne medicine

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.