Hug Your Life

Green coffee & L-carnitine

60 kapsula
SKU
C042029
171,28 kn
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Namjena
Green Coffee & L-Carnitine proizvod sadrži visoku koncentraciju klorogenične kiseline – 50% iz neprženih zrna zelene kave, koja doprinosi aktivaciji metaboličkih reakcija.

Klorogenična kiselina je ključni sastojak u ekstraktu zelene kave. Smanjuje količinu glukoze u krvi i njezinu apsorpciju. Niža razina glukoze u krvi dovodi do potrošnje energije iz masnih zaliha – odnosno potiče tijelo da kao poželjan izvor energije koristi svoje pohranjene masnoće.

L–karnitin je tvar koja nastaje iz esencijalnih aminokiselina lizina i metionina posredstvom vitamina C, B6, niacina i željeza. L-karnitin je prirodna tvar, tzv. nosač masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije. Ako nema dovoljno karnitina, masti se ne iskorištavaju za stvaranje energije nego se pojačano talože u mišićima i masnom tkivu.

L-karnitin osigurava još intenzivnije djelovanje na sagorijevanje masnoća tijekom tjelovježbe.
Aktivni sastojci
Suhi standardizirani ekstrakt sjemenke zelene kave (Coffea arabica) s najmanje 50% ukupne klorogenične kiseli, L-karnitin-L-tartrat.
Načini primjene
Preporučuje se uzimanje 2 kapsule dnevno, najbolje 30 minuta prije obroka.
Kontraindikacije
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje djeci, trudnicama i dojiljama. Sadrži kofein.
Vezano uz temu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.