DIPTEROL

Max Action - Adventure protection

100 ml
SKU
C063030
37,07 kn
PDV uključen u cijenu
Provjeri dostupnost u Farmacia lokacijama
Namjena
Pouzdano štiti od komaraca, krpelji i crnih mušica, prikladan za primjenu na koži ili odjeći. Dipterol Max Action s višesatnim djelovanjem pouzdano odbija kukce, djeluje protiv tigrastog komarca (Aedes Albopictus). Protiv komaraca proizvod učinkovito djeluje najmanje 4 sata, protiv crnih mušica najmanje 5 sati i protiv krpelja najmanje 30 minuta. Raspršite ga na nepokrivene dijelove tijela koje želite žaštititi od kukaca, s udaljenosti od 10-20 cm. Pouzdan i prilikom boravka u prirodi, na otvorenim prostorima. Izbjegavajte pretjerano nanošenje.
Načini primjene
Raspršite ga na nepokrivene dijelove tijela koje želite zaštititi od kukaca, s udaljenosti od 10-20 cm. , za lice: raspršite sredstvo na dlan i tanko premažite lice izbjegavajući oči i usta.
Kontraindikacije
Nije za industrijsku ili profesionalnu primjenu. Ne preporučuje se za djecu mlađu od 2 godine. Za djecu od 2 do 12 godine, preporučuje primjena 1 na dan od strane odrasle osobe. Ne nanositi djeci na dlanove. Odrasli i djeca iznad 12 godina mogu nanositi proizvod 2 puta na dan. Djeca iznad 12 godina mogu nanositi proizvod sama, ali pod nadzorom odraslih osoba.

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn.

Farmacia Atlantic Grupa
© 2022. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. Sva prava pridržana. Farmacia specijalizirana prodavaonica d.o.o. je dio Atlantic Grupe.